Kommandantvej 31, 4700 Næstved  |  E-mail: mail@hesteklinik.dk  |  Telefon: 57 64 10 33 | Webshop

Katrina Ask

Katrina kommer oprindelig fra Sverige, men er uddannet dyrlæge på Københavns Universitet. Katrina har sideløbende med det obligatoriske pensum taget kurser i ortopædi samt gennemført et externship i hestekirurgi og hestemedicin på Universitetshospitalet i Washington State, USA. Hun fik sin dyrlægeeksamen primo 2012 med speciale i objektiv måling af asymmetrier hos halte heste.

Som nyuddannet arbejdede Katrina to år med heste og kvæg i udkørende praksis på Gotland og herefter 1 år med ren hestemedicin/-kirurgi som intern og kirurgens højre hånd på det svenske universitetshospital i Uppsala.

Katrinas største interesser er kirurgi og akutmedicin (fx kolik, sårskader) men også intern medicin og ortopædi ligger hende varmt om hjertet.

Hun har, udover sit daglige arbejde som hestedyrlæge skrevet fald-presentationer til det svenske dyrlægemagasin (Svensk Veterinärtidning), og holder sig opdateret på den nyeste viden bla. via deltagelse i relevante nationale/internationale hestekongresser, heriblandt NEVC, BEVA etc.

Katrina følger løbende efteruddannelse indenfor kirurgi, senest omhandlende artroskopi (undersøgelse og behandling af led via kikkertoperation).

I fritiden bruger hun meget tid på sin formel-1 labrador ’Nielsen’.​

Kontaktoplysninger

Kasernens Hesteklinik

Kommandantvej 32

4700 Næstved

Telefon: 57 64 10 33

E-mail: mail@hesteklinik.dk

KASERNENS HESTEKLINIK A/S
Kommandantvej 32
4700 Næstved


Det kan være svært at finde klinikken på det gamle Kaserne område.