Kommandantvej 31, 4700 Næstved  |  E-mail: mail@hesteklinik.dk  |  Telefon: 57 64 10 33 | Webshop

Marie Louise Honoré Jørgensen

Marie Louise er uddannet dyrlæge fra Københavns Universitet januar 2015 med differentiering indenfor hestesygdomme og speciale om medicinske luftvejslidelser hos hest, RAO (Recurrent Airway Obstruction) og IAD (Inflammatory Airway Disease). Marie Louise har sideløbende med de obligatoriske kurser på studiet gennemført en række externships på hesteklinikker og -hospitaler i både ind- og udland.

Efter endt uddannelse rejste Marie Louise til England og gennemførte her et etårigt internship på Rainbow Equine Hospital, et stort anerkendt hestehospital i Yorkshire. Som intern havde hun bl.a. ansvaret for behandlingen af akut syge indlagte patienter, anæstesi, den daglig pleje af patienter efter elektive operationer derudover fungerede hun som højre hånd for kirurgerne under operationer og halthedsudredninger.

Marie Louise blev ansat på Kasernens Hesteklinik i april 2016. Hendes primære interesseområder ligger inden for akut medicin (bl.a. kolik og sårskader), tandsundhed, intern medicin (herunder særligt luftvejslidelser og endokrine lidelser) samt ortopædi.

Marie Louise følger løbende relevante kurser i efteruddannelse og søger kontinuerligt at holde sig opdateret på den nyeste viden indenfor bl.a. de ovennævnte områder. Mest aktuelt kan nævnes at hun rejser til England i midten af Oktober 2016 for at deltage i et kursus omkring moderne hestetandpleje på Bristol University.

I fritiden handler det også meget om heste. Marie Louise har tidligere været aktiv dressurrytter på konkurrenceplan men har nu tabt sit hjerte til de Islandske heste og er aktiv turrytter når tiden tillader det.​

Kontaktoplysninger

Kasernens Hesteklinik

Kommandantvej 32

4700 Næstved

Telefon: 57 64 10 33

E-mail: mail@hesteklinik.dk

KASERNENS HESTEKLINIK A/S
Kommandantvej 32
4700 Næstved


Det kan være svært at finde klinikken på det gamle Kaserne område.