Kommandantvej 31, 4700 Næstved  |  E-mail: mail@hesteklinik.dk  |  Telefon: 57 64 10 33 | Webshop

Tone Lygren

Tone er født og opvokset i Norge og har spenderet meget af sin barndom på hesteryg i skovene omkring Oslo. Hun har været glad for at springe, men har de sidste 10 år fokuseret mest på dressuren. Tone går meget op i anatomisk og biomekanisk korrekt brug af hesten, hvilket hun har holdt foredrag om i ind- og udland siden 2007.

Tone dimitterede som dyrlæge i 2008 med en speciel differentiering i hest, der inkluderede 6 måneders ophold på Ansager dyrehospital og Højgård Hestehospital og et speciale indenfor glukosemetabolisme hos for tidligt fødte føl.

Derefter fulgte 8 måneder i blandet- og 13 måneder i ren hestepraksis før Tone blev tildelt et PhD stipendiat med henblik på at undersøge sammenhængen mellem seneskader, aldring og vækstfaktorer hos hest.

Tone er også uddannet og internationalt certificeret hestekiropraktor via IAVC og IVCA.

Tone har haft egen virksomhed 'Equi-Librium' med hestekiropraktik sideløbende med hendes PhD - som hun forsvarede med succes i marts 2014.

Tones faglige interesser ligger primært indenfor forebyggelse, behandling og genoptræning af skader i ben og ryg. Her ser Tone det som essentielt, at have hele hesten for øje - fra ideel udvikling og balance i hovene til korrekt passede tænder, optimal fodring og træning der gradvist bibringer hesten øget styrke og balance. Det hele skal spille sammen før rytteren får glæde af hestens fulde potentiale.

Tone arbejder primært hos Kasernens Hesteklinik og delvist i egen virksomhed, hvor hun stadig kører til egne kiropraktikkunder i Roskildeområdet, Nordsjælland og Norge.

Læs mere om Tone på www.dressageinharmony.dk og www.equi-librium.dk

Tone er for nuværende på barsel.

Kontaktoplysninger

Kasernens Hesteklinik

Kommandantvej 32

4700 Næstved

Telefon: 57 64 10 33

E-mail: mail@hesteklinik.dk

KASERNENS HESTEKLINIK A/S
Kommandantvej 32
4700 Næstved


Det kan være svært at finde klinikken på det gamle Kaserne område.