Kommandantvej 31, 4700 Næstved  |  E-mail: mail@hesteklinik.dk  |  Telefon: 57 64 10 33 | Webshop

Kasernens Hesteklinik​

​På Kasernens Hesteklinik har vores hestedyrlæger og veterinærsygeplejerske stor erfaring indenfor heste, og flere af vores dyrlæger har også erfaring i smådyr og kvæg. 

På vores velegnede klinik med gode faciliteter beskæftiger vi os primært med halthedsudredninger, handelsundersøgelser, kirurgi, gastroskopi og endoskopi, luftvejslidelser, samt uddybende tandbehandlinger inkl. tandudtrækninger. Vi lægger stor vægt på at holde os opdateret og dygtiggøre os indenfor den nyeste viden.

Hver morgen mellem 8-9 svares telefonen af mindst en dyrlæge, hvor du som ejer kan få hjælp og rådgivning vedrørende din hest. Mange svar finder du her på vores hjemmeside (fx sårpleje, behandling af muk, hvordan en halthedsundersøgelse foregår, hvad er forfangenhed osv.). Husk også at holde øje med vores Facebook hvor vi lægger spændende patienter, tilbud og vigtig information op. Vi prøver minimum 2 gange om året at holde en ejer-aften med fokus på forskellige lidelser; indtil videre har vi talt om sår og kolik.

Læs gerne mere om hvad vi foretager på klinikken under Vi tilbyder.

Kontaktoplysninger

Kasernens Hesteklinik

Kommandantvej 32

4700 Næstved

Telefon: 57 64 10 33

E-mail: mail@hesteklinik.dk

KASERNENS HESTEKLINIK A/S
Kommandantvej 32
4700 Næstved


Det kan være svært at finde klinikken på det gamle Kaserne område.