Kommandantvej 31, 4700 Næstved  |  E-mail: mail@hesteklinik.dk  |  Telefon: 57 64 10 33 | Webshop

Stalden​

På Kasernens Hesteklinik er der seks store bokse til dagens patienter og indlagte heste. Bokserne er tilstrækkelig store til at rumme både hoppe og føl samtidigt. Endvidere er to af bokserne adskilte fra de andre, hvis din hest ikke bryder sig om at stå opstaldet ved siden af ukendte heste, eller f.eks. er hingst.

Hestene står i lyse, rene og rummelige omgivelser og de indlagte heste har mulighed for at komme både græsfold og sandfold, hvis behandlingsforløbet tillader dette.

Det er muligt, at din hest kan komme dagen/aftenen inden den skal undersøges, hvis bare du aftaler det med klinikkens personale.

Fordi vi har et tæt samarbejde med rideskolen på området, har vi mulighed for at låne en af deres heste, såfremt din hest har brug for selskab under besøget. Dette for at garantere at ingen heste står alene i stalden.

Fordi din hest nu skal stå stille under opholdet, er det vigtigt, at den får så meget struktur i foderet som muligt (hø/wrap), dels for at holde den beskæftiget og dels for ikke at give den for meget hurtig energi, så den bliver stresset og rastløs i boksen.

Derfor fodrer vi overvejende med grovfoder (hø/wrap) samt Lucerne fra Dangrønt. Såfremt du ønsker, at hesten får sit eget foder, kan dette aftales med klinikkens personale.

Hestene er opstaldet på spåner, hvor boksene muges hver morgen.​

Kontaktoplysninger

Kasernens Hesteklinik

Kommandantvej 32

4700 Næstved

Telefon: 57 64 10 33

E-mail: mail@hesteklinik.dk

KASERNENS HESTEKLINIK A/S
Kommandantvej 32
4700 Næstved


Det kan være svært at finde klinikken på det gamle Kaserne område.