Har din hest hoste? Vi tilbyder undersøgelse og behandling

Har din hest hoste, kan det for eksempel være, at den puster meget under ridning, eller at den bliver hurtigt træt. Hos Kasernens Hesteklinik A/S står vi klar til at undersøge din hest og efterfølgende give hesten den rette behandling.

Vores klinik er beliggende i Næstved, og du har både mulighed for at komme forbi vores klinik med din hest til en undersøgelse, eller vi kan komme hjem til dig og undersøge hesten i sin stald. Vi kører blandt andet ud til kunder i Næstved, Slagelse og på resten af Sjælland samt Lolland og Falster.

Hoste hos hest kan have forskellige årsager

Der kan være forskellige grunde til, at din hest har fået hoste. Hoste hos hest kan blandt andet være forårsaget af et dårligt miljø. Derfor er det også mere almindeligt, at hesten hoster mere om vinteren end om sommeren, hvor den har mulighed for at gå på fold.

Fugtige bygninger med lavt til loftet er som regel ikke velegnede til opstaldning af heste. 

et er vigtigt, at hesten opholder sig i en ventileret stald, hvor der ikke er støvet. Derudover må hesten heller ikke udsættes for træk.​

Hoste hos hest kan også skyldes en virus, som viser sig, hvis hesten får feber, hoster og generelt virker nedstemt. Hestens hoste vil smitte de øvrige heste, den er i nærheden af, og der kan derfor hurtigt forekomme et influenzaudbrud.

Dette kan dog undgås ved at forebygge med en vaccination, hvor hesten vaccineres to gange med omkring en måneds mellemrum. Efterfølgende skal hesten vaccineres hvert halve år.

Kontakt os og hør mere eller bestil tid til en undersøgelse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, ønsker at høre mere, eller hvis du gerne vil bestille en tid til en undersøgelse af din hest. Kontakt os på telefon 57 64 10 33 eller e-mail mail@hesteklinik.dk.​

Kontaktoplysninger

Kasernens Hesteklinik

Kommandantvej 32

4700 Næstved

Telefon: 57 64 10 33

E-mail: mail@hesteklinik.dk