Kastration af hund udført af professionelt firma

Hos Kasernens Hesteklinik A/S tilbyder vi professionel kastrering af hund samt sterilisation af hund. Vi sørger for at give din hund en kompetent behandling, hvor den ikke mærker smerte eller ubehag på noget tidspunkt. Klinikken er beliggende i Næstved, hvor vi tager imod kunder fra bl.a. Slagelse og andre omkringliggende byer på Sjælland.

Oplever du, at din hanhund har en uhensigtsmæssig adfærd? Det kan være, du har problemer med, at den løber hjemmefra eller er aggressiv over for andre hunde. Derudover kan det være, at den afmærker sit territorium indendørs eller er rastløs i sin adfærd. Så er det en god idé at få foretaget en kastration af hunden. Dette kan nemlig være med til at hjælpe problemer som disse.

Kastration af hund - hvornår?

Tidspunktet for, hvornår du bør få foretaget en kastration eller sterilisation af din hund, afhænger af kønnet. Her på klinikken anbefaler vi, at din hanhund bliver kastreret, efter at den er blevet kønsmoden, og først efter at du finder det nødvendigt.​

​Sterilisation af hunhund kan derimod gøres tidligere – gerne før den første eller anden løbetid.

En lavpraktisk årsag til at få foretaget enten en sterilisation eller kastration af hund kan være et ønske om at undgå hvalpe. Vi tager typisk en snak med dig og kigger på din hund, før vi foretager behandlingen. Hos os er du garanteret en professionel behandling til en billig pris hver gang.

Kontakt klinikken for flere oplysninger

Kunne du tænke dig flere oplysninger omkring priser eller mere uddybende informationer om selve kastration af hund, så står vi altid klar til at tage en snak med dig.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon: 57 64 10 33 eller på mail: mail@hesteklinik.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. 

Kontaktoplysninger

Kasernens Hesteklinik

Kommandantvej 32

4700 Næstved

Telefon: 57 64 10 33

E-mail: mail@hesteklinik.dk