Stalden​

På Kasernens Hesteklinik er der seks store bokse til dagens patienter og indlagte heste. Bokserne er tilstrækkelig store til at rumme både hoppe og føl samtidigt. Endvidere er to af bokserne adskilte fra de andre, hvis din hest ikke bryder sig om at stå opstaldet ved siden af ukendte heste, eller f.eks. er hingst.

Hestene står i lyse, rene og rummelige omgivelser. 

Det er muligt, at din hest kan komme dagen/aftenen inden den skal undersøges, hvis bare du aftaler det med klinikkens personale.

Fordi vi har et tæt samarbejde med rideskolen på området, har vi mulighed for at låne en af deres heste, såfremt din hest har brug for selskab under besøget. Dette for at garantere at ingen heste står alene i stalden.

Fordi din hest nu skal stå stille under opholdet, er det vigtigt, at den får så meget struktur i foderet som muligt (hø/wrap), dels for at holde den beskæftiget og dels for ikke at give den for meget hurtig energi, så den bliver stresset og rastløs i boksen.

Derfor fodrer vi overvejende med grovfoder (hø/wrap) samt Leisure müsli fra Brogaarden. Såfremt du ønsker, at hesten får sit eget foder, kan dette aftales med klinikkens personale.

Hestene er opstaldet på spåner, og boksene muges hver morgen.​

Kontaktoplysninger

Kasernens Hesteklinik

Kommandantvej 32

4700 Næstved

Telefon: 57 64 10 33

E-mail: mail@hesteklinik.dk