Sterilisation af kat tilbydes lige her​

Leder du efter en specialist til kastration af kat? Så sørger vi for, at det bliver gjort på professionel vis. Hos Kasernens Hesteklinik A/S tilbyder vi både kastrering og sterilisation af kat. Vi er en professionel dyreklinik med mange års erfaring i branchen. Vi står til rådighed for kunder i og omkring Næstved og Slagelse samt på hele Sjælland

De fleste katteejere vælger at få en sterilisation af kat, fordi det gør hverdagen lettere. Du slipper for, at hankatten markerer sit territorium rundt omkring i hjemmet med ildelugtende urin. Derudover undgår du, at din hunkat skal igennem løbetid, som kan være anstrengende både for dig og for katten. Du undgår desuden at få killinger på uventede tidspunkter.

Sterilisation af kat - hvornår?

Ved en sterilisation af en hunkat fjerner vi kattens livmoder og æggestokke. Dette forhindrer, at katten kan få killinger og fjerner samtidig hunkattens løbetid. Ved kastrering af hankat fjernes kattens testikler, hvilket ligeledes gør hankatten ude af stand til at få killinger.

​​En sterilisation af kat bør ske, når den er ungkat, hvor det giver mest mening at få operationen udført. Vi tilbyder professionel kastrering og sterilisation af katte til en god pris. Vi garanterer, at katten er i de bedste hænder under hele processen her hos os.

Kontakt os for at høre nærmere

​En sterilisation af kat er en billig løsning i modsætning til at få seks killinger, som bør passes. Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af behandlinger af din kat samt vores priser, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til klinikken på telefon: 57 64 10 33 eller sende en mail til: mail@hesteklinik.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontaktoplysninger

Kasernens Hesteklinik

Kommandantvej 32

4700 Næstved

Telefon: 57 64 10 33

E-mail: mail@hesteklinik.dk